Kvisten
Kvisten

Kære Medlemmer,

Så er vi flyttet ind på Capella hver tirsdag og onsdag fra kl. 17.00-21.30.

Der er mulighed for at lave keramik og sy i mindre målestok. Vi strikker hækler, folder papir. mm. Kig forbi og mød os - kom gerne med idéer og ønsker. Der er kaffe og the på kanden og vi laver noget spiseligt hver onsdag. Tom og Henrik har åbent på Kapelvej 44 tirsdage 16.00-21.00 og torsdage 14.00-21.00, der kan laves cykler, knallerter mm.

Der er dejlige udefaciliteter så vi kan nyde sensommeren, der er mulighed for at brænde Raku kom og lav en aftale.

Tilmelding til onsdagsspisning kan ske ved sms eller opkald til tlf. nr.: 40 54 84 26, eller tirsdage i Capella.
Info og nyt fra Kvisten.

Håndværkerne knokler på Kvisten i Gartnergade og det ser ud til at de holder tidsfristen.

Den sidste dag på Cappella vil derfor blive onsdag den 12. oktober i uge 41.

(Vi bruger efterårsferien i uge 42 til at flytte hjem og få det sidste på plads.)

Tirsdag den 25. oktober åbner vi stille og roligt op igen. Keramikværkstedet og Syværkstedet vil være åbnet hver tirsdag og torsdag fra kl. 14 til kl. 22 til at starte med. Metalværkstedet vil være åbent hver torsdag fra kl. 14 til 22. (Om tirsdagen er vi fortsat i gården på Kapelvej.)

(Vi tilbyder flere åbningstimer henover efteråret, men starter blødt op med to dage om ugen.)

 

Cafeen - med fællesspisning for alle brugere, ligger hver onsdag fra kl. 14 til kl. 21. Vi spiser sammen og benytter Cafèen som samlingspunkt for at mødes på tværs, med snak, hygge, the/kaffe, bagning, strik/hækle, spil m.m. (Bemærk – værkstederne er ikke åbne om onsdagen.)Ture med Kvisten

Kanalrundfarts Tur i morgen torsdag d. 6/10. Vi mødes kl. 14.00 ved Ankeret og tager en nettobåd ( egen betaling) husk varmt tøj. Torsdag d. 13/10 tager vi i Dansk Design Center, vi mødes ved hovedindgangen kl.14 (egen betaling 50 kr. Kvisten betaler resten).


Medlemmerne siger:

Personlige fortællinger fra vores medlemmer; Phil, Lissie, Kim, Jeanette og Christos om hvordan de hver især bruger de forskellige tilbud, samt deres oplevelse af at være både unge- eller voksenmedlem i Kvisten - klik på nedenstående link.

http://kvisten.mediajungle.dk/

Kvistens Café

Vi serverer onsdage mad til alle voksne medlemmer i Kvisten til 30 kr., en gang månedligt har vi fællesspisning for alle medlemmer. Se månedens menu/arrangement på opslagstavlen ved Caféen. Husk at tilmelde dig senest tirsdagen inden, hvis du vil spise med. Du tilmelder dig ved at skrive dig på menusedlerne der hænger i huset. I sommerferien serverer vi ikke mad onsdage. Derudover har vi løbende forskellige arrangementer året rundt med spisning i Caféen.

Kontingent

Bemærk venligst at vi har fået nyt konto nr. til de medlemmer der betaler kontingent via netbank. Husk at stoppe den forrige betaling hvis du har tilmeldt den betalingsservice samt anføre fulde navn og medlemsnummer til den nye indbetaling.

Registrerings. nr.: 0216

Konto nr.: 406 918 8982

Danske Bank

 

 

Følg barnets hverdag og trivsel på KbhBarn

Information til Alle voksne medlemmer.

Kvisten er midlertidig lukket pga. omorganisering og ombygning. Vi arbejder på, at værkstederne kan åbne igen i midten af oktober.

Vi ved, det er rigtig ærgerligt for alle, så derfor vil vi forsøge at tilbyde alternative løsninger.

Vi har fået en god aftale med institutionen Cappella på Kapelvej nr. 32, hvor vi vil være tilstede hver tirsdag og onsdag fra kl. 17.00 til kl. 21.30.  Vi håber, I vil tage imod dette tilbud og komme forbi. Vi håber også at kunne medbringe lidt værktøj og maskiner så vi kan arbejde lidt. Om onsdagen vil vi ligeledes forsøge os med lidt fællesspisning, som vi jo plejer på Kvisten. Der vil være the på kanden og mulighed for løbende at blive opdateret på situationen.

TURE KVISTEN

Vi vil, i samarbejde med jer, planlægge nogle spændende ture i de næste måneder. Hver anden  torsdag og nogle søndage i den kommende tid arrangerer Line, Michelle, Luise og Jane relevante ture - kom gerne med ønsker eller input til arrangementer i vores by. Ønsker du info løbende i din mailbakke, skriv til: kvisten@kvisten.kk.dk