Kvisten

Kvisten

Medlemmerne siger:

Personlige fortællinger fra vores medlemmer; Phil, Lissie, Kim, Jeanette og Christos om hvordan de hver især bruger de forskellige tilbud, samt deres oplevelse af at være både unge- eller voksenmedlem i Kvisten - benyt nedenstående link. http://kvisten.mediajungle.dk/


Kvistens Café

Vi serverer onsdage mad til alle voksen-medlemmer i Kvisten til 30 kr. Se månedens menu på opslags- tavlen ved Caféen. Husk at tilmelde dig senest tirsdagen inden, hvis du vil spise med. Du tilmelder dig ved at skrive dig på menusedlerne der hænger i huset. I sommerferien serverer vi ikke mad onsdage.

Bemærk venligst at vi har fået nyt konto nr. til de medlemmer der betaler kontingent via netbank. Husk at stoppe den forrige betaling hvis du har tilmeldt den betalingsservice samt anføre fulde navn og medlemsnummer til den nye indbetaling.

Registrerings. nr.: 0216

Konto nr.: 406 918 8982

Danske Bank

 

 

 

Husk at der er Tirsdags Snack samt TorsdagsToast i Caféen tirsdage/torsdage fra kl. 16.00-17.00.

 

 

Følg barnets hverdag og trivsel på KbhBarn

Kvistens SensommerFest 

Vi holder Sensommerfest igen i år i Kvistens baggård og have, alle medlemmer er velkommen. Under arrangementet er alle værksteder lukket. Der bliver serveret en grillmenu med efterfølgende kaffe, saft og sødt. Der vil være forskellige aktiviteter med præmier, samt et kort oplæg fra Kvistens leder Christian om fremtiden.

 

Priser for spisning

Voksen medlemmer: 40 kr.

Ungemedlemmer: 20 kr.

Tilmelding/betaling er forud, senest tirsdag d. 1. sept.

 

 

Kom glad - vi ses i Kvisten :)